GEFU Pastamachine Score

8.5
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

GEFU Pastamachine Foto

GEFU Pastamachine

GEFU Pastamachine Review: Binnen no time zelfgemaakte pasta

GEFU Pastamachine
door op 

Inleiding

Pasta maken is voor iedereen mogelijk dankzij de GEFU Pastamachine. Echt waar, zelfbereide pasta is te verkiezen boven zelfs de beste pasta uit de winkel. Zelf het recept kiezen, de ingedriënten bepalen, kneden, met de hand of electrisch en met behulp van de GEFU Pastamachine heb je binnen no time zelfbereide pasta. Wij beoordelen de GEFU Pastamachine met een 8.5 uit 10 in onze recensie in 2018.

Pasta met machine

Altijd lekkerder, verser en bovendien gezonder. De bouwstoffen worden altijd beter bewaard als je zelf aan de slag gaat, er zitten geen onnodige en ongezonde toevoegingen in en je kunt zelf de pasta nog gezonder maken als je dat wilt. Bijvoorbeeld met meer vezels, minder zout of andere aanpassingen. Perfect ook voor mensen en kinderen met een allergie of intolerantie.

Na een keer is de kans dat je nooit meer anders wilt. Met behulp van de GEFU pastamachine heb je binnen een korte tijd een perfecte hoeveelheid pasta. Het enige wat je nog hoeft te doen is te koken, net als de pasta uit de verpakking.

Ontwerp

Eerst vertellen we over de GEFU pastamachine. Deze is 19,5 cm breed, tevens 19,5 cm lang en 17 cm hoog. De machine is van alle benodigdheden voorzien. Een klemschroef om deze aan het aanrecht te bevestigen, een comfortabel hendel met kunststof en een knop om de dikte van de pasta te bepalen. Deze kan variëren van 0,2 mm tot en met 3 mm. De pastamachine van GEFU heeft een zilveren kleur en is afgewerkt met aluminium.

Materiaal

Behalve dat het een mooi een goed materiaal is, voorkomt het tevens dat er chroom-, lood- of cadmiumdeeltjes in de pasta belanden. Met behulp van de walsen en de messen wordt de pasta vakkundig geperst. Ook voorkomt aluminium het blijven plakken van het deeg, waardoor er nauwelijks sprake zal zijn van deegverlies.

Dankzij de aluminium kan de machine eenvoudig in de vaatwasser worden geplaatst, of gewoon in het water afgewassen. Daarom, redenen te over om de pastamachine aan te schaffen en de kok in je wakker te maken. Zo wordt het maken en het genieten van de pasta in alle opzichten een feest, voor het hele gezin.

In gebruik

Met de GEFU pastamachine hoef je niet bang te zijn dat er rommelige en ongestructureerde pasta ontstaat, integendeel. De pasta komt in een prachtige structuur eruit en deze blijft bewaard, ook tijdens het koken! De mogelijke pastasoorten van deze machine zijn: taglioni, tagliatelli en lasagne. Taglioni bestaat uit slierten die iets dikker zijn dan spaghetti. Tagliatelli zijn eveneens slierten, maar dan plat en breed. Lasagne hoeft geen verdere uitleg, maar voor de zekerheid: het zijn pastaplakken voor een ovenschotel.

Met de pastamachine van dit merk heb je binnen 10 minuten een behoorlijke hoeveelheid, ruim voldoende voor een maaltijd. Je kunt uiteraard ook een flinke hoeveelheid maken en deze al dan niet gekookt bewaren, in de koelkast of de vriezer, in de meest geschikte materialen, zoals kunststof dozen.

Variatie in pasta

Daarom, leef je creativiteit uit. Als je na al dat werk de pasta niet zomaar in het water wilt laten gooien kies dan voor vlees, kip- of kruidenbouillon. Of geef de pasta een kleurtje met behulp van groentesap zoals de wortel, de spinazie of de rode biet. Maak de pasta extra feestelijk met behulp van deze extra’s.

Conclusie

De reeds gedane reviews over deze machine zijn uitermate positief. Een veilig idee, net als het feit dat er een periode van maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie is en een twee weken de tijd om te ruilen of te retourneren. Daarom, geniet van de combinatie van je eigen creativiteit en deze prachtige GEFU pastamachine.

Deel op:

Andere Pasta Machines