Voque Pastamachine Score

8.5
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Voque Pastamachine Foto

Voque Pastamachine

Voque: Handige pastamachine voor spaghetti, lasagne en tagliatelle

Voque Pastamachine
door op 

Inleiding

Pasta bereiden toegankelijk maken voor iedereen, dat zou je de missie van deze meganische pastamachine Voque kunnen noemen. Deze is niet duur, wel goed, mooi, compact en vooral werkbaar! Met de hand te bedienen, maar absoluut niet moeilijk of zwaar, integendeel! Wij beoordelen de Voque Pastamachine met een 8.5 uit 10 in onze recensie in 2018.

Pasta maken met de Voque

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met het maken van pasta. Het wordt dus populairder en niet voor niets, iedereen kan een zelfgekozen of zelfs een zelfbedacht recept kiezen en toevoegen wat hij/zij went en vooral ook weglaten wat hij/zij niet wenst. De Voque pastamachine is een uitstekende manier om zelf aan de slag te gaan. Het werkt veilig en vlug, daardoor kun je snel genieten van een pastamaaltijd met verse ingrediënten.

Afwerking apparaat

De Voque pastamachine is van staal en afgewerkt met chroom, waardoor deze uiteraard zilverkleurig is. Het chroom zorgt voor een modern ogende machine, die tevens overzichtelijk is. De Voque pastamachine is 15 cm hoog, 20,5 breed en tevens 20,5 cm lang, hierdoor is de machine zelf uiteraard vierkant.

De Voque is voorzien van een uitstekende klemschroef waardoor je de machine goed kan vastzetten op het aanrecht, zonder schade aan te brengen, daarom kan deze zelfs ook op een tafel, alles blijft mooi en de machine blijft stabiel staan.

De hendel is soepel en gemakkelijk te bedienen, ook comfortabel en praktisch dankzij het kunststoffen handvat. Bovendien is er ook een knop aan het apparaat bevestigd waarmee je de dikte van de pasta kunt bepalen.

Soorten pasta

Bedenk maar eens hoeveel verschillende pastarecepten je kunt uitproberen, meer dan je denkt! En diverse soorten pasta maken, zoals lasagne, spaghetti maar ook tagliatelle, pastaslierten met een breedte van ongeveer 8 millimeter.

Aan de slag gaan is niet moeilijk. Voeg de door jou gewenste ingrediënten bij elkaar, kneed er deeg van, elektronisch of handmatig en doe het deeg onder de deegroller,, op de breedte van de pastamachine, breed moet het zijn. Vervolgens gaat het door de Voque Pastamachine, door het rustig draaien van de hendel. En binnen korte tijd is je pasta te zien, in de door jou gewenste pasta in de juiste dikte en de juiste vorm. Niet kliederig, integendeel, prachtig gestructureerde pasta, die ook tijdens het koken of in de oven geen vorm verliest. Niemand wil immers klodderige pasta!

Daar hoef je met de Voque pastamachine niet bank voor te zijn, helemaal niet zelfs. Ook niet voor langdurig tobben, zware slagen maken, angst is overbodig!

Reiniging

De pastamachine is ook eenvoudig te reinigen, dankzij het chroom. Een droge doek of keukenpapier (eveneens droog) is voldoende om dit snel te doen. Dankzij de goede bovenlaag is er ook niet of nauwelijks sprake van deegverlies. Pasta maken wordt een feest en een genot dankzij de Voque pastamachine. Maak de kok in je wakker en bereid zelf gezonde, lekkere en verse pasta, dankzij deze pastamachine kan het allemaal!

Bezorging en garantie

De aflevering is gratis, de fabrieksgarantie 1 jaar. Mocht er iets aan mankeren, wordt de machine opgehaald en weer thuisgebracht. Daarom, aanschaffen is geen enkel probleem, ook niet vanwege de prijs, die ligt namelijk tussend €25,- en de €50,-!

Wacht daarom niet langer, bestel snel de Voque Pastamachine. Verras jezelf en anderen met de lekkerste pasta van de allerbeste grondstoffen, na een keer wil je nooit meer anders.

Deel op:

Andere Pasta Machines