Pastamachine Kopen Online 2018

Rode Pastaachine Online Gekocht

Bent u van plan om online een pastamachine te kopen? Wij helpen u hierbij op weg. Op onze website vindt u een overzicht met recensies van iedere pastamachine die op internet verkocht wordt. In normale winkels zijn pasta makers (nog) nauwelijks verkrijgbaar. Er zijn er vele soorten en maten beschikbaar, maar het principe is over het algemeen hetzelfde. Er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten.

Pastamachines werken meestal mechanisch, met de hand dus, door de hendel eenvoudig rond te draaien. Zo komt er kant en klare pasta tevoorschijn. Het principe is eigenlijk bijzonder eenvoudig en kun je zelfs binnen het uur reeds pasta hebben gemaakt, of zelfs nog sneller.

Waar op te letten

Pasta machines zijn natuurlijk verschillend, laat je daarom inspireren door de keur aan mogelijkheden op deze website om zelf aan de slag te gaan met pasta. Om te beginnen moet de pastamachine uiteraard stevig zijn. Let ook op of deze van metaal is of RVS.

Als je voor een elektrische pasta maker kiest, zijn er toch zaken waar je over moet denken. Sneller gaat het meestal niet en schoonmaken is veel moeilijker en vaak ook nog duurder. Daarom is het goed dit te overwegen voordat je voor een pastamachine kiest. Het voordeel is weer dat je minder kracht hoeft te zetten met een elektronische machine. Het gaat erom wat bij jouw wensen past.

Sommige pasta machines produceren alleen vellen (voor de lasagne e.d.) maar er zijn ook machines die meerdere producten kunnen maken van de pasta, zoals spaghetti of tagliatelle. Er zijn ook pastamachines met diverse opzetstukken verkrijgbaar, waarmee je bijvoorbeeld ravioli kunt maken. Of pene, macaroni, rigatoni en fusili. Dat is belangrijk om mee te wegen voor de aanschaf, welke opzetstukken reeds worden meegeleverd en welke er eventueel nog op passen. Als je er eenmaal een hebt en je wilt een opzetstuk voor een andere variant van pasta en deze blijkt niet te vinden voor jouw machine, is het natuurlijk te laat. Daarom, overweeg dit allemaal vooraf reeds!

Indien de schroefklem ontbreekt, schaf de pastamachine niet aan, dit is van uitermate groot belang. Zonder deze kun je niet voldoende kracht zetten en is de machine niet stabiel genoeg.

Garantie en retournering

Let goed op de garantie termijn, indien deze bijzonder kort is of zelfs helemaal niet, ga dan niet over tot aanschaf. Bekijk vooraf ook de eventuele bezorgkosten en de voorwaarden om te ruilen- of te retourneren.

Het is belangrijk dat de machine voor het produceren van pasta in dikte verstelbaar is, zodat deze flexibel is en je dus kunt variëren. Verandering van spijs doet ten slotte eten!

Bent u niet tevreden met de pastamachine die u op internet heeft aangeschaft? Dan kunt u hem altijd binnen een bepaalde tijd retourneren. Vaak moet dit binnen 2 weken. U kunt hem dan terugsturen naar de leverancier waar u hem online besteld hebt.

Materiaal

Een ander belangrijk aspect om op te letten als je een pastamachine online aanschaft is het materiaal. Is het kunststof of metaal? Allebei is mogelijk, maar je kunt natuurlijk een voorkeur hebben. Dit geldt ook voor de kleur. Zeker als deze niet in een kast of lade zal worden opgeborgen, is de pastamachine nog decoratief ook! Een extra leuke aanvulling van je (woon)keuken en zo zal je de machine met nog meer plezier gebruiken.

Prijzen

De prijzen zijn zoals altijd uitermate variabel. Van enkele tientjes tot en met enkele honderden euro’s. De gemiddelde prijs ligt tussen de €50,- en €80,-, dit is een goede richtlijn. Wie echt het maximale wil in kwaliteit en mogelijkheden, kan zelfs voor €200,- een machine aanschaffen. Het is de investering waard. Daarom, speur lustig op internet en ga na zorgvuldig beraad over tot aanschaf. We wensen je alvast veel kookplezier.

Recepten en gerechten

Pasta zelf maken, wie denkt er niet aan? Pasta maken is net als zelf koken en bakken leuk, het is gezonder en vaak ook lekkerder dan uit welke verpakking dan ook. Bovendien is het zelfs aan te bevelen voor mensen met allergieën of intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Je bepaalt de ingrediënten zelf en weet zo zeker wat er wel en niet in zit.

Ook als je een dieet hebt, bijvoorbeeld suikervrij en/of zoutarm, zelf je eigen verantwoorde lekkere pasta maken, dat is een groot voordeel. Uiteindelijk is het zelfs nog voordeliger.

Maar vaak komen er dan ook weer bezwaren op. Wellicht ben je bang dat het (te) moeilijk is, dat het lang duurt en dus veel tijd in beslag neemt. Of dat het mislukt, niet smakelijk is en nog veel meer. Met de pastamakers op onze website helpen we je van alle twijfels af en kun je aan de slag en iedereen verrassen met eigen gemaakte pasta!

Er zijn diverse recepten voor pastadeeg, kies er daarom zorgvuldig een uit die aanpast bij je smaak en je behoeften. Het deeg maken duurt in principe een half uurtje. De recepten, van echte Italiaanse bodem, afkomstig van de echte Italiaanse ‘mama’s’, zullen de kok in je wakker maken.


Deel op:
FacebookGoogleLinkedInPinterestRedditTumblrTwitter