Trebs Pastamachine Professioneel Score

9.4
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Trebs Pastamachine Professioneel Foto

Trebs Pastamachine Professioneel

Trebs: Professionele Volautomatische Pastamachine

Trebs Pastamachine Professioneel
door op 

Inleiding

Pasta maken overal, in de kleine of grote keuken, voor een kleine of grote hoeveelheid, in de privé- of zelfs in de professionele keuken! Inderdaad, dat is de oorspronkelijke bestemming van de Trebs professionele Volautomatische Pastamachine. Snel kakelverse pasta maken in fikse hoeveelheden, dat is alleen maar leuk! Wij beoordelen de Trebs Pastamachine Professioneel met een 9.4 uit 10 in onze recensie in 2018.

Professioneel pasta maken

Pasta maken overal, in de kleine of grote keuken, voor een kleine of grote hoeveelheid, in de privé- of zelfs in de professionele keuken! Inderdaad, dat is eigenlijk de oorspronkelijke bestemming van de Trebs professionele Volautomatische Pastamachine. Snel kakelverse pasta maken in fikse hoeveelheden, dat is alleen maar leuk!

Trebs merk

Met een machine van het merk Trebs heb je de allerbeste kwaliteit in huis. Dit internationale bedrijf is gespecialiseerd in kleine huishoudelijke apparaten. De Volautomatische pastamachine is werkelijk een kunststuk, mede dankzij de enorm vaardige medewerkers.

Jawel, in restaurant, cafetaria, eetcafé, Italiaans afhaalrestaurant, zelfs instellingskeuken of een fabriek voor kant en klare maaltijden, maar ook thuis uiteraard, pasta maken wordt een groot gemak en tevens een feest! Niets is lekkerder dan echte, verse pasta, een heel verschil met die uit de winkel! Wie dit een keer probeert, wil nooit meer anders!

Voor elke professionele keuken is het een grote pre om te adverteren met verse pasta en dit uiteraard te realiseren. Echte zelfgemaakte pasta is zoveel gezonder, lekkerder en er is zoveel mee te doen, verschillende recepten en tevens voor verschillende mensen. Mensen met een intolerantie of allergie, zij die geen zout of wel extra vezels willen, het kan allemaal. Ontdek het enorme scala aan mogelijkheden als het gaat om het maken van pasta.

In gebruik

Professioneel pasta maken met de volautomatische pastamaker van Trebs gaat van A tot Z volkomen automatisch. Toch kies je zelf voor de ingrediënten en ook de vorm van de pasta, daardoor is het toch geheel eigen. Zeker wie glutenvrije en/of vezelrijke pasta wil maken, overal is een recept voor! Het duurt slechts 15-20 minuten voordat de pasta gereed is en de machine kan maar liefst 500 gram pasta in een keer maken!

Grootte machine

De machine is 39x41 cm groot, de kleur is grijs, het is een echte professioneel ogende machine dankzij de stalen en chromen buitenkant. Dankzij de knop aan de zijkant kun je zelfs de dikte bepalen en niet te vergeten, er zijn maar liefst 14 pastasoorten beschikbaar. Met behulp van een technische toevoeging kun je eindeloos variëren. Iedere professionele kok kan er mee aan de slag.

Soorten pasta

14 soorten pasta, ongetwijfeld soorten waar je nog nooit van gehoord hebt. Uiteraard spaghetti, lasagna bladen maar ook andere soorten. Wat zou je denken de bodem voor mini pizza's? Maar ook andere soorten zoals Tagliatelli (brede slierten) of zelfs vormen van platte macaroni. Zelfs holle pasta's, zoals echte macaroni en zelfs penne! Daarom,bekijk de bijgeleverde recepten goed en ontdek wat in alle opzichten het beste bij je past.

Deeg bereiden en pasta drongen

Mengen, het deeg zorgvuldig kneden en het persen van de pasta, alles gaat op soepele wijze. Vervolgens komt de pasta eruit, in de door jou gewenste vorm en in juiste structuur. Nogmaals, professioneel en geen klodderige pasta.

Daarna moet de pasta gedroogd worden. Als je echt professioneel wilt zijn, zorg dan voor een droogrek speciaal bestemd voor pasta. Dat is echt professioneel.

Koken kan in water, in bouillon, kleuren kan met groentesap. Natuurlijk denk je nu aan de afwas. De benodigde schoonmaakmiddelen, zoals de juiste borstel zijn bijgeleverd. Bovendien kunnen de onderdelen van de machine tevens in de vaatwasser!

Bestellen en levering

Vandaag besteld is morgen in huis. Ruilen en retourneren is mogelijk, net als een ruime garantieperiode. De prijs voor de machine is werkelijk de allerbeste investering.

Leef je helemaal uit met deze pastamachine, en maak de kok in je wakker. Met deze pastamachine verras je je jezelf, je gezin, je gasten en iedereen verrassen met de lekkerste en verste pasta.

Deel op:

Andere Pasta Machines