Imperial Kitchen Pastamachine Score

8.3
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Imperial Kitchen Pastamachine Foto

Imperial Kitchen Pastamachine

Imperial Kitchen: Betaalbare pastamachine van chroom

Imperial Kitchen Pastamachine
door op 

Inleiding

Pasta maken hoeft geen tijdrovend, rommelig en kliederig karwei te zijn, mede dankzij deze pastamachine. De Imperial Kitchen Pasta machine, afgewerkt met chroom, is hierbij enorm behulpzaam en zorgt voor echte pasta, uitstekend geperst met zelfs een professioneel uiterlijk. Pasta machines zijn eigentijds, zelfs futuristisch want het komt steeds meer in. Aan deze pastamachine van het uitstekende merk Imperial Kitchen heb je een prima hulp en hij is nog goedkoop ook en dus betaalbaar. Wij beoordelen de Imperial Kitchen Pastamachine met een 8.3 uit 10 in onze recensie in 2018.

Soorten pasta

Met alle soorten pasta kant en klaar in de supermarkt, vraag je je wellicht af waarom je zelf aan de slag te gaan. Welnu, hier zijn vele redenen voor en tevens ook veel voordeel. Zelf voeding bereiden is altijd meer aan te bevelen dan de reeds kant en klare. Je kunt zelf de ingrediënten bepalen, dit is zeker ideaal voor mensen met intolerantie of allergische reacties. Of voor hen die zoutarm moeten eten, die diabetes hebben en zo kunnen er nog veel meer redenen zijn.

Hoe dan ook, echte verse zelfbereide pasta smaakt sowieso altijd beter. Zeker als je het recept aanpast aan je eigen smaak. Er zijn vele recepten beschikbaar, maak er daarom een sport van om te ontdekken wat het beste bij je past.

Zo kun je bijvoorbeeld extra vezelrijke pasta maken, als je daar behoefte aan hebt, of pasta die helpt bij cholesterolverlaging. De kracht van pasta is niet alleen de smaak, maar ook de voedzaamheid. Dat wordt vaak vergeten bij het bereiden van maaltijden.

Materiaal

De klemschroef zorgt ervoor dat deze veilig en schadeloos aan het aanrecht bevestigd kan worden en uiteraard ook weer verwijderd. Maar de afwerking met chroom zorgt ervoor dat de machine een mooi design uiterlijk heeft, daarom kan deze sowieso al een aanwinst zijn in de keuken. Het gewicht van 2,6 kg zorgt ervoor dat de machine stabiel is, maar wel verplaatsbaar.

Opzet

Met de pastamachine is het allemaal mogelijk. Zodra het deeg op de juiste wijze is vermengd en gekneed, kan het door de machine. De lengte van de machine is 21 cm, de hoogte ongeveer 15 cm. Aan de zijkant bevindt zicht de draaihendel die gemakkelijk is te bedienen. Na enkele slagen komt de pasta reeds tevoorschijn. De hendel is voorzien van een kunststof handgreep waardoor je comfortabel en veilig kunt draaien. Dankzij de ribbels is er geen gevaar voor slippen, het maakt het allemaal nog gemakkelijker.

Ook heeft de pastamachine een knop waarmee je de dikte zelf kunt bepalen. Zo kun je pasta op verschillende manieren klaarmaken. Het is gewoon een kwestie van het deeg verdelen, heel gemakkelijk dus. Je kunt dankzij de flexibele instellingen zowel lasagnebladen als spaghetti maken. Dat zijn de basisvormen van de pasta.

Conclusie

Gezond, lekker en gevarieerd eten op tafel zetten, met behulp van de pastamachine Imperial Kitchen is het mogelijk. Na een keer proberen is de kans groot dat je nooit meer anders wilt. Met het koken van de pasta kun je tevens variëren, omdat het ook in (kruiden)bouillon kan worden gekookt of met behulp van groentesap kan het tevens een kleurtje krijgen.

Wees creatief en variabel, ga daarom lekker aan de slag met deze pastamachine. Wij wensen je alvast eet smakelijk!

Deel op:

Andere Pasta Machines