Pasta machine Gusta Score

8.0
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Pasta machine Gusta Foto

Pasta machine Gusta

Pasta Machine Gusta: Degelijke mechanische pastamaker

Pasta machine Gusta
door op 

Inleiding

De Gusta Pasta machine van RVS is precies wat je zoekt, zelfs al heb je nooit gezocht. Wie wil er nu geen lekkere verse pasta zelf maken naar origineel recept? Deze machine geeft hiertoe de mogelijkheid. Een heldere machine, heldere gebruiksaanwijzing en perfecte pasta als resultaat. Wij beoordelen de Pasta machine Gusta met een 8.0 uit 10 in onze recensie in 2018.

Pasta maken is te verkiezen boven elke andere vorm van pasta uit plastic of karton. Zelfgemaakte pasta is niet alleen verser en lekkerder, het is ook nog eens gezonder. Er zijn meer dan genoeg redenen om zelf aan de slag te gaan, zelfs al is de winkel nog zo vol met vele soorten kant en klare pasta’s die alleen afgekookt hoeven te worden.

Zelf aan de slag gaan met pasta is leuk, het creëert de sfeer van de Italiaanse keuken en bovendien is het echt niet zoveel werk als je wellicht zou verwachten. Misschien heb je visioenen van urenlang getob en geknoei, rommelige kleverige pasta als resultaat en een keuken onder het bloem en deeg. Wees niet bang, met deze machine zal dat niet gebeuren!

Mechanisch

De Gusta Pastamachine is mechanisch en dit heeft ook voordelen. Het is gemakkelijker te reinigen en er is weinig sprake van deegverlies. Dit komt ook door het RVS aluminium, dat ervoor zorgt dat er geen deeltjes van het chroom of cadmium in de pasta belanden, dat er geen deeg blijft hangen en dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Grootte

Deze pastamachine van Gusta is 19,9 cm breed,15,8 cm hoog en de lengte is 21 cm. Compact en bovendien niet te zwaar met een gewicht van 2,5 kg, maar wel zwaar genoeg om stabiel te zijn.

Bereiden van maaltijd

Het samenstellen van de ingrediënten en het kneden van het deeg is op zichzelf al leuk. Voor het kneden moet je tenminste een half uur nemen, tenzij je gebruik maakt van een mixer, blender of staafmixer. In ieder geval is het van het grootste belang dat het deeg uitermate goed doorkneed is, dit komt de kwaliteit van de pasta ten goede.

Jouw deeg is het waard om door de Gusta Pastamachine geperst te worden. Zo wordt de pasta perfect gekneed in de juiste vorm, is het niet slap of kleverig en de bouwstoffen blijven gegarandeerd bewaard. Pasta is immers een belangrijk onderdeel van de schijf van vijf.

Materiaal

De Gusta Pastamachine is er een met alles erop en eraan. Om te beginnen met de klem die ervoor zorgt dat de machine muurvast aan het aanrecht of de tafel geklemd wordt. Zo kun je zorgeloos kracht zetten voor het maken van de pasta, hoewel je er ook weer niet zoveel kracht voor nodig hebt.

De draaihendel is voorzien van een kunststof handvat, dat is uiteraard veel beter en comfortabeler dan metaal. Het draaien verloopt soepel en na enkele keren komt er al pasta tevoorschijn. Als het deeg inderdaad uitstekend gekneed is, dan is de pasta ook uitstekend in vorm en niet rommelig of kleverig. De structuur is goed en blijft goed, ook tijdens het koken!

Soorten Pasta

Met deze pastamaker kun je twee soorten maken: de welbekende spaghetti en de bredere tagliatelle, voor elk wat wils. Probeer verschillende pastarecepten uit en je zult steeds  meer plezier krijgen in het maken van de lekkerste en gezondste pasta, want deze twee kunnen absoluut samen gaan!

Bestellen, garantie en retourneren

Bestel deze mooie zilverkleurige machine daarom snel en ga aan de slag. Zelfs al maak je maar een paar keer per jaar pasta, dan is het nog de moeite waard! De reviews van verschillende klanten over deze pastamachine zijn allemaal uitermate positief.

Daarom, bestellen kan met een gerust hart. Ruilen of retourneren kan immers binnen 14 dagen en er is een ruime garantieperiode. Wacht niet langer, ga aan het werk met deze machine.

Deel op:

Andere Pasta Machines