Marcato Atlas Color Rood Score

8.7
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Marcato Atlas Color Rood Foto

Marcato Atlas Color Rood

Marcato Atlas 150 Wellness Color Pastamachine: Aanbieding van 81.99 euro

Marcato Atlas Color Rood
door op 

Inleiding

De Marcato Atlas Wellness Color Pastamachine is nu in de aanbieding voor 81.99 euro. Zelf pasta maken is mogelijk voor iedereen. Het hoeft niet moeilijk te zijn, langdurig of risicovol, dit is mede te danken aan de Marcato Atlas Wellness Color Pastamachine in het rood. Wij beoordelen de Marcato Atlas Color Rood met een 8.7 uit 10 in onze recensie in 2018.

Voordelen machine

Rood is een prachtige kleur die elke keuken op doet fleuren. Het voordeel van deze machine is niet alleen dat deze ruim is, betaalbaar, uitstekende te hanteren is, maar ook nog eens decoratief. Ontdek de mogelijkheid van zelf pasta maken met behulp van deze machine, die niet electrisch is, maar mechanisch, wat in bepaalde opzichten zeker een voordeel is. De machine heeft een modern design en kleur, is ook enorm gemakkelijk in gebruik. Pasta maken is geen enkel probleem met de Atlas Wellness van Marcato. Marcato, inderdaad een Italiaans merk, zal ongetwijfeld vertrouwen inboezemen.

Met deze pasta machine die er niet alleen mooi uitziet, maar ook uitstekend werkt en bovendien veel mogelijkheden heeft, maak je ongetwijfeld heerlijke pasta. De prijs is absoluut betaalbaar, ook als je slechts een aantal keer per jaar pasta maakt!

Er zijn zoveel voordelen te noemen als het gaat om zelf pasta maken. Het is gezonder, beter, uiteindelijk voordeliger en uiteraard ook lekkerder. Vers is altijd beter en bovendien kunnen zij die een dieet hebben, op hun eigen wijze pasta maken. Vele recepten zijn in omloop, er zit ongetwijfeld iets voor je bij. In het begin is het experimenteren geblazen, maar dat is juist het leuke ervan!

Zelf pasta maken

Zelfs pasta maken gaat gemakkelijker en sneller dan je wellicht in eerste instantie aanneemt. Het deeg goed doorkneden duurt hoogstens een half uur, tenzij je een keukenmachine hebt, dan gaat het nog sneller! Vervolgens wordt het uitgespreid over de machine, we lichten graag voor je toe hoe dat in zijn werk gaat.

Gebruik

Belangrijk is de schroefklem, die zorgt dat alles op elkaar blijft en dat je kracht kunt zetten als je de zijdelingse hendel wilt draaien. Dan zijn er de messen en walsen die ervoor zorgen dat de pasta in de juiste vorm wordt gekneed. De Atlas Wellness is volledig gefabriceerd geanodiseerd aluminium. Voor wie zich afvraagt wat dit is, dit is speciaal alumium dat voorkomt dat er kleine deeltjes van cadmium, chroom en lood in de pasta kunnen belanden. Deze machine is echt 100% betrouwbaar. Bovendien zorgt dit speciale aluminium ervoor dat er nauwelijks sprake is van verlies van deeg en is het ook bijzonder gemakkelijk te reinigen.

Flexibiliteit

Bij een pastamachine is flexibiliteit belangrijk. Daarom kan de ingesteld worden zodat pasta in diverse diktes kan worden gemaakt. Bij de Atlas Wellness kan de dikte van de pasta variëren van 0,3mm tot 2,5mm, dus dat is een zeer ruime mogelijkheid.

De pasta machine Atlas Wellness is 12,4 cm breed, 13 cm hoog en 19 cm lang, inclusief de hendel. Daarom past deze vrijwel in elke keuken of elke andere ruimte waar deze wenselijk is.

Pasta variaties

Verder zijn er nog meer variatie mogelijkheden, dankzij de verschillende opzetstukken. Door deze opzetstukken is het mogelijk kom maar liefst 3 verschillende soorten pasta te maken, namelijk tagliatelle, lasagne bladen en tagliolini. Tagliatelle bestaat uit brede slierten, de lasagne bladen zijn uiteraard bekend en tagliolini lijkt het meest op spaghetti, maar met iets dikkere slierten. Zo heb je voor elk wat wils en ook voor diverse gelegenheden.

Het principe is eenvoudig. Je verspreidt de hoeveelheid deeg (in de gebruiksaanwijzing staat hoeveel gram je mag gebruiken), draait aan de hendel, dit moet uiteraard wel met krachtzetting gebeuren, en de pasta komt er kant en klaar uit. Vervolgens moet het uiteraard drogen. Hiervoor zijn ook speciale artikelen verkrijgbaar van Marcato, zoals een droogrek voor de pasta.

Koken kan in water met zout, maar ook bijvoorbeeld in (kruidige) bouillon. Dat maakt deze speciale pasta natuurlijk extra bijzonder.

Reiniging

Het reinigen van de machine is eenvoudig, maar mag absoluut niet met water gebeuren, de vaatwasser is dus uit den boze. Met een droge doek of met keukenpapier glanst deze weer net als tevoren!

Levering en garantie

De Atlas Wellness pasta machine heeft een snelle levering en bovendien een ruime garantie van maar liefst 3 jaar. De reviews zijn overwegend positief, dat is ook een belangrijk punt. Ruilen of retourneren is werkelijk geen enkel probleem, dit kan binnen 14 dagen.

Ontdek het plezier van het pasta maken en het genot van het opeten! Verras jezelf en de anderen met je eigen gemaakte pasta. Met de Marccato Atlas Wellness is het bijzonder eenvoudig. Bestel daarom snel!

Deel op:

Andere Pasta Machines