Gourmia Volautomatische Pastamachine QIK Score

9.4
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Gourmia Volautomatische Pastamachine QIK Foto

Gourmia Volautomatische Pastamachine QIK

Gourmia Volautomatische Pastamachine: QIK-500A

Gourmia Volautomatische Pastamachine QIK
door op 

Inleiding

Misschien denk je weleens aan je eigen pasta maken, of wellicht heb je er nooit aan gedacht. Of je wilt het wel proberen, maar weet je niet goed hoe. De pastamachine Gourmia QIK-500A kan je weleens op andere gedachten brengen. Deze zwarte pastamachine die volautomatisch is, kan een verrijking brengen in ieders leven. Pasta maken volgens de allerbeste, authentieke recepten met Italiaanse wortels, op de manier die voor jou het beste is, aangepast aan een eventueel dieet en/of behoeften, zoals zonder zout, of met veel vezels. Verse pasta is per definitie lekkerder en ook nog eens gezonder. Geen kunstmatige toevoegingen en het behoud van de bouwstoffen, dat is gegarandeerd als je je eigen pasta bereidt! Wij beoordelen de Gourmia Volautomatische Pastamachine QIK met een 9.4 uit 10 in onze recensie in 2018.

Gourmia Merk

Gourmia is een uitstekend merk als het gaat om huishoudelijke apparatuur. Niet alleen de alledaagse, maar ook de bijzondere apparatuur, zoals pastamachines. Gourmia maakt het voor iedereen mogelijk om een keuken prins(es) te worden en jezelf en andere te laten verbazen over het resultaat!

Zelf pasta maken hoeft geen tijdrovend, lastig en vies karwei te worden met een slecht resultaat, integendeel! Deze volautomatische machine, in een combinatie van zwart en aluminium, is compact en overzichtelijk.

Machine

De machine is compact en dankzij de 4 korte poten elegant, bovendien uitermate stabiel. Deze is 32 cm breed, 29 cm diep en 28 cm hoog. Daarom kan deze in vele diverse keukens een plaats vinden. Het gewicht is 9,8 kg en het vermogen van de Gourmia QIK-500A is 180 watt.

Zelf pasta maken

Met volautomatisch wordt bedoeld dat deze machine inderdaad van A tot Z, de gehele klus klaart. De klus van het pasta maken. Wellicht vraag je je nu af wat er dan eigen is aan de zelfgemaakte pasta, als de machine het volledig overneemt. Niets is minder waar, de pasta die eruit komt is 100% van jou! Het recept, de ingrediënten zijn door jou gekozen en dit geldt ook voor de vorm van pasta. Er zijn met deze machine maar liefst 10 vormen pasta mogelijk! Laat je inspireren door alle mogelijkheden tot  het maken van de lekkerste pasta.

Vormstukken

Bij de QIK-500A van het merk Gourmia is werkelijk aan alles gedacht. Behalve de machine zelf bevat het geheel 12 vormstukken, een schoonmaaktool, een handleiding en maatbeker, allemaal van groot belang. Zo kun je met een gerust hart aan de slag. Omdat de machine niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Geen plastic in het eten, metaaldeeltjes of deeg dat blijft hangen, dankzij de perfecte bovenlaag.

Recepten

Maak er een uitdaging van op het beste, lekkerste en gezondste recept te vinden die voor authentieke Italiaanse pasta zal zorgen. Deze kun je met behulp van de maatbeker samenstellen, zodat er geen vergissingen komen. De inhoud van de maatbeker giet je in de machine. Deze worden vermengd, tot een deegbal gekneed en ten slotte als pasta uitgeperst. De kwaliteit van het kneden is bepalend voor de kwaliteit van de pasta. Gelukkig gaat dit altijd goed en kun je met een gerust hart alles aan de machine overlaten. Het persen in de allerbeste structuur, in diverse pastasoorten.  Maar dat laatste is nog een verhaal apart!

Gerecht

Pasta is een veelzijdig gerecht, waarbij je je creativiteit wilt gebruiken en ook voor de nodige variatie wilt zorgen. Daarom kun je met de QIK-500A Volautomatische pastamachine wel 10 verschillende soorten pasta op tafel zetten. Waaronder uiteraard de meest bekende soorten zoals lasagne en en spaghetti. Maar ook holle pastasoorten, zoals macaroni, is mogelijk! Een andere vorm van holle pasta is penne, rechte staafjes die schuin afgesneden zijn. Verder nog fettucine (brede pastaslierten) en tagliatelle (smalle pastaslierten). Daarom, combineer en varieer, dankzij deze pastamachine is het mogelijk.

Voor wie de pasta nog een extra speciale smaak wil geven, kan kruiden en/of groenten toevoegen. Of het koken in kruidenbouillon en/of kleuren met groentesap. Ook de reviews die er zijn over de QIK-500A volautomatische pastamachine zijn overwegend positief. Allemaal goede redenen om tot aanschaf over te gaan.

Levering en garantie

De machine wordt gratis afgeleverd en mocht deze toch tegenvallen, dan heb je 14 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. Bovendien is deze machine voordelig en de investering meer dan waard. Wordt een echte kok met behulp van de QIK-500A volautomatische pastamachine.

Deel op:

Andere Pasta Machines