Marcato Pasta Fresca Score

9.6
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Marcato Pasta Fresca Foto

Marcato Pasta Fresca

Marcato Pasta Fresca: Professionele electrische deeg en pastamachine

Marcato Pasta Fresca
door op 

Inleiding

Echte, lekkere en verse pasta, zelfgemaakt en op een eenvoudige wijze. Wie wil dat niet? Marcato maakt dat allemaal mogelijk. Met de electrische pastamachine van dit goede Italiaanse merk, haal je de charme en uiteraard de smaak van de Italiaanse keuken in huis. Wie dol is op de Italiaanse gerechten doet er inderdaad goed aan om zo’n machine aan te schaffen. Wij beoordelen de Marcato Pasta Fresca met een 9.6 uit 10 in onze recensie in 2018.

Marcato merk

Marcato is inderdaad een Italiaanse benaming en tevens de grootste leverancier op het gebied van pasta machines. Daarom is de variatie ook groot en hebben ze allemaal de allerbeste kwaliteit.

Soorten pasta

Er zijn vele redenen om zelf pasta te maken, zelfs al is dit product in vele winkels te koop. Met de juiste ingedriënten kun je de pasta maken die het beste smaakt, vers is maar ook aangesloten aan de eventuele dieetwensen, zoals glutenvrij, tarwevrij of juist voorzien van extra vezelrijke bloem, zoutarm e.d., het kan allemaal. Zelfgemaakt is altijd te verkiezen boven de massaproductie in plastic, omdat er geen onnodige stoffen aan toegevoegd zijn. Door het verse karakter blijven ook de belangrijke bouwstoffen bewaard, zoals vitamines en mineralen.

Pasta machines moeten niet te groot zijn, er netjes uitzien en tevens goed werken. Gelukkig is bij de Pasta Fresca machine overal aan gedacht.

Materiaal

Het materiaal van de machine is van kunststof, de kleur is een combinatie van wit en geel. Een mooie aanwinst voor elke keuken. Groot is deze zeker niet, met compacte formaten kan deze overal geplaatst worden. Het snoer is tevens van een goede lengte, dit biedt veel mogelijkheden.

Zelfgemaakte pasta zorgt ook voor de variatie. Met deze machine kun je diverse soorten maken, hier gaan we later nog op in.

Het principe van het van pasta is altijd hetzelfde. Je zorgt voor de juiste ingrediënten, deze worden handmatig of door de machine tot een bal gekneed en vervogens wordt de pasta uitgeperst. Met de Pasta Fresta machine van Marcato die 100% automatisch is, is dit allemaal bijzonder snel gepiept!

Maatbeker

De maatbeker bestaat uit twee delen en is afneembaar. Na het vullen ervan plaats je deze in de machine, drukt op de linkerknop om het deksel te sluiten. De machine produceert een egale deegbal, die binnen 5 minuten wordt gekneden. Het oranje lampje blijft knipperen totdat dit gebeurd is. Vervolgens kan deze van de deeghaak worden gehaald. Met behulp van een van de drie opzetstukken kun je de pasta laten persen door de machine.

Het eerste opzetstuk is voor het maken van lasagne, het tweede voor tagiatelle, een sliertvormige pasta met een breedte van 5 mm. Het derde opzetstuk zorgt voor taglioni, tevens sliertvormig met een breedte van 1,5 mm, bijna zo dun als spaghetti dus.

Maar je kunt er ook voor kiezen om het deeg voor andere doeleinden te gebruiken, zoals voor broodjes, een pizzabodem en nog veel meer!

Reiniging

De machine moet na afloop uiteraard gereinigd worden. Dit moet gebeuren met een speciaal bijgeleverd siliconen borsteltje. De enige onderdelen die in aanmerking komen voor het wassen, zijn de maatbeker en de kunststof kneedwals.

Verzending

De verzending van de Pasta Fresca machine is gratis. Je hebt 14 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. Bovendien is de garantieperiode ruim. Ontdek daarom wat een plezier en genot je kunt hebben van deze pastamachine. Wij wensen je alvast eet smakelijk!

Deel op:

Andere Pasta Machines