Pastamachine Bartscher Score

9.0
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Pastamachine Bartscher Foto

Pastamachine Bartscher

Pastamachine Bartscher: Professioneel volautomatisch 1,5Kg

Pastamachine Bartscher
door op 

Deze automatische pastamachine produceert zonder meer de beste, stevigste, lekkerste en zelfs de meest professionele pasta. Deze machine kan namelijk ook voor professioneel gebruik aangeschaft worden. Wat zal iedereen verrast zijn door de heerlijke smaak van echte, authentieke en verse pasta. Het is voor iedereen mogelijk om zelf aan de slag te gaan en de allerbeste en lekkerste pasta te produceren! Wij beoordelen de Pastamachine Bartscher met een 9.0 uit 10 in onze recensie in 2018.

Bartscher is inmiddels een vertrouwd merk en voorziet zowel de professionele als de prive keuken van de allerbeste artikelen. Voor de horeca en de huishouding dus!

De Italiaanse keuken is immers populair. Het brengt de cultuur mee van het zonnige zuiden, van een land waar alles ongedwongen is en natuurlijk. Zelf pasta maken is daar de gewoonste zaak van de wereld, waarom dan niet in ons land? De pastamachine stelt iedereen in staat om kok te worden en bovendien zelf te bepalen wat je precies eet! Autonomie is belangrijk in onze cultuur, daarom mag dit ook voor het zo belangrijke voedsel gelden.

Pasta maken is een feest, geen urenlang getob met klodderige pasta en een keuken die compleet onder zit, met de Pastamachine van Batscher komt het allemaal voor elkaar! Batschers heeft ongeveer 1800 artikelen waardoor het bereiden van voedsel veel gemakkelijker wordt en tevens veel sneller gaat.

Met Batscher haal je kwaliteit in je huis of je horecagelegenheid en met verse pasta haal je de sfeer van de echte Italiaanse keuken binnen, letterlijk en figuurlijk.

Pasta maken met de beste ingedriënten, zelfgekozen en zelf samengesteld in de zelfgekozen vorm. Dat is pas eigen! Geen massaproductie, geen plastic zakjes en pakjes, maar helemaal 100% eigen en echt. Een huiselijke sfeer creëer je niet alleen thuis, maar juist ook in de horeca, dat is uiteraard heel belangrijk. Ook kun je gezinsleden en gasten tegemoet komen met pasta die aangepast is aan dieten en behoeften. Bijvoorbeeld glutenvrije pasta, zoutloze of -arme pasta, pasta zonder tarwe, pasta met extra veel vezels, pasta meergranen en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Vermengen met kruiden en/of groenten kan ook, voor een nog betere smaak en tevens uiterlijk!

Ontdek het enorme scala aan recepten en ga lekker aan de slag. Proberen zal je helpen om het beste resultaat te bereiken, samen met de machine!

De machine is compact en ziet er tevens mooi, degelijk en professioneel uit. De pastamachine heeft een bijzonder uiterlijk, de kleur is een combinatie van wit en grijs, vlakken die elkaar afwisselend en licht glanzen. De knopppen hebben een gouden kleur. Overige accenten zoals de zwarte poten zijn zwart. De vier pootjes zorgen ervoor dat de machine altijd stabiel staat, ook tijdens het gebruik.

Het gewicht is 1,5 kg, gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen dus, de lengte is 48 cm, de breedte 25 cm en de hoogte 46. Nog een belangrijk detail: deze machine kan in een keer voor 5 kg pasta zorgen! Perfect voor de horeca en voor het gezin, dat in een keer een fikse voorraad in de vriezer kan plaatsen. Gelukkig hoeft dit niet altijd, gewoon 500 gram, voldoende voor een gezinsmaaltijd kan uiteraard ook.

Dankzij de knoppen en de opzetstukken kun je zelf zorgvuldig bepalen hoe ruim de dikte van de pasta wordt en uiteraard de vorm.

Dat brengt ons op het volgende punt: de diverse soorten! Jawel, 14 soorten en niet minder! Echt alles, slierten zoal spaghetti, fettucine en tagliatelle, maar ook brede soorten zoals lasagnebladen, holle pasta’s zoals penne en macaroni, alles is mogelijk!

Als je het echt goed wilt doen, laat de pasta drogen op een speciaal daarvooor bestemd pasta droogrek, voor het allerbeste resultaat. Dankzij de kracht van de pastamachine van Batscher blijft de structuur zorgvuldig bewaard en kan deze zorgeloos gekookt worden. Prachtige en nette pasta op tafel! Het oog wil immers ook wat!

De levertijd van de machine is 1-2 dagen en je hebt 14 dagen bedenktijd. De garantie periode is ruim genoeg om met een gerust hart tot aanschaf over te gaan.

Wellicht beginnen je handen al te jeuken om zelf aan de slag te gaan. Geef toe aan deze goede neiging en investeer in de pastamachine die iedereen blij maakt, zowel de gebruikers als de eters!

Deel op:

Andere Pasta Machines