Camry volautomatische pastamaker Score

9.3
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Camry volautomatische pastamaker Foto

Camry volautomatische pastamaker

Camry CR: Volautomatische pasta maker

Camry volautomatische pastamaker
door op 

Inleiding

Dat professioneel pasta maken echt voor iedereen mogelijk is, bewijst de Camry CR 4806w pasta maker. Dit is namelijk een volautomatische pastamachine die het karwei van A tot Z klaart. Voor wie visioenen heeft bij het pasta maken van urenlang tobben om het deeg te maken, klodderige pasta als resultaat en een keuken die onder het bloem en deeg zit na afloop, dat is absoluut niet het geval met de Camry pasta maker! Wij beoordelen de Camry volautomatische pastamaker met een 9.3 uit 10 in onze recensie in 2018.

Gebruik

Een compacte, overzichtelijke en stabiele machine, verkrijgbaar in wit of zwart, met een doorzichtig venster zodat je de pasta eruit kunt zien komen en op vier rubbers, om de stabiliteit te garanderen. De door jou gewenste ingrediënten kun je in de machine doen, de machine instellen op de door jou gewenste pastavorm, en kun je wachten tot deze eruit wordt geperst. Dit gaat sneller dan je misschien denkt, het duurt hoogstens 10 minuten!

Camry Merk

De CR is afkomstig van het uitstekende merk Camry. Een machine met een goede garantie en een lange levensduur, maar bovenal kwaliteit. Als je iets doet, doe het goed. Ontdek hoe leuk en lekker het is om aan de slag te gaan met verschillende soorten pasta van diverse recepten.

Zelf pasta maken met apparaat

Voor wie zich afvraagt wat het voordeel is van het zelf maken van pasta, terwijl in de supermarkt van alles verkrijgbaar is, hebben wij het antwoord, het voordeel is groot! Verser, gezonder en lekkerder, wat wil je nog meer? Sterker nog, je kunt kiezen voor de lekkerste en gezondste voedingsmiddelen en daar de allerlekkerste pasta van te maken. Pasta kan voor zoveel zaken worden gebruikt, als voorgerecht, hoofdgerecht met de juiste saus, maar ook voor de soep, voor andere zaken waarbij pasta wenselijk is.

Variatie en gezondheid, alles in handbereik dankzij de pasta maker van Camry. Zo weet je precies welke stoffen er wel en niet aan de pasta zijn toegevoegd. Vooral een goed idee voor hen met een allergie of intolerantie, maar ook voor iedereen die van gezond, lekker en vers houdt. Glutenvrij is mogelijk, net als tarwevrij, maar ook meergranenpasta, vol met vezels. Speltbloem en/of quinoabloem, alles is voorhanden. Ook qua vorm is er volop variatie mogelijk, deze machine maakt maar liefst 7 verschillende soorten pasta. Met behulp van de diverse opzetstukken heb je een ruime keus!

Om te beginnen de bekende lasagnebladen, breed en plat, zodat je de ovenschotel geheel van verse ingrediënten kunt maken! Het tegenovergestelde ervan en tevens bekend zijn de spaghettislierten. Tagliatelle is tevens mogelijk, dit zijn ook slierten maar dan met een breedte van ongeveer 8 millimeter. Fettuccine is er ook, dit is iets smaller, maar tevens plat. Linguine laat zich het beste omschrijven met ‘platte macaroni’ en de meest originele vorm is penne. Penne, het woord zegt het al, zijn langwerpige buisjes, aan de beide uiteinden schuin afgesneden.

Waarschijnlijk ben je nu al aan het watertanden. Laat iedereen versteld staan met je eigengemaakte pasta. Hoewel het machinaal gaat, is het toch persoonlijk omdat je zelf de ingrediënten zelf bepaalt, net als de vorm!

Verzending en bedenktijd

De verzending van deze pastamaker is gratis en je hebt 30 dagen de tijd om op je beslissing terug te komen, ruilen en retourneren is geheel gratis. Daarom kun je met een gerust hart overgaan tot aanschaf en bij deze wensen we je alvast eet smakelijk.

Deel op:

Andere Pasta Machines