Camry Deluxe pastamachine Score

9.3
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Camry Deluxe pastamachine Foto

Camry Deluxe pastamachine

Camry: Professionele pastamachine Deluxe

Camry Deluxe pastamachine
door op 

Inleiding

De Camry is niet zomaar een pastamachine, dit is een professionele pastamachine die alle andere machines overbodig maakt. Zelfs al heb je  nooit gepiekerd over de aanschaf van een Pastamachine, dan kan deze je weleens tot andere gedachten brengen. Wij beoordelen de Camry Deluxe pastamachine met een 9.3 uit 10 in onze recensie in 2018.

Sterker nog, dit is werkelijk het neusje van de zalm als het gaat om zelfgemaakte pasta. Zelfgemaakte pasta is immers lekkerder, gezonder en bovenal verser. De belangrijke bouwstoffen blijven beter bewaard, ongezonde toevoegingen kunnen worden vermeden en gezonde toevoegingen juist vermeerderd, zoals bijvoorbeeld extra vezels, of het vermijden van zout, alles kan. Met als resultaat de beste pasta. Er zijn legio recepten die je inspireren en de kok in je wakker maken.

Mogelijkheden met apparaat

Maar laten we eens ingaan op de mogelijkheden van de Camry machine. Deze is van kunststof en de kleur is zwart, dankzij de uitstraling zal deze een blikvanger worden in je keuken. Het woord ‘professionele pastamachine’ heeft daadwerkelijk  betekenis voor deze pastamaker. Een elektronische machine die binnen 5 minuten pasta maakt, van A tot Z, van het vermengen van de ingrediënten, het kneden van het deeg tot het persen van de pasta in de gewenste vorm, alles wordt door de machine gedaan.

Eigen pasta

Echter, door zelf de ingrediënten te bepalen en tevens de vorm van de pasta, is het toch 100% jouw eigen pasta, zoals jij deze wenst en op tafel wilt brengen. Zonder uren getob, geknoei en een keuken vol met deeg, breng je de heerlijkste verste en gezondste pasta op tafel. Zo eenvoudig is het.

Soorten pasta

De eerste soort is Rigattoni, het zijn buisjes van pasta, met recht afgesneden uiteinden. Penne is ook een mogelijkheid, dit zijn tevens buisjes, maar met diagonaal afgesneden punten. Lasagne kan uiteraard ook, tevens in diverse diktes dus kun je zelf kiezen voor dunne of dikkere plakken. Linguine, wellicht heb je er nooit van gehoord, dit kan het beste omschreven worden als ‘platte macaroni’, die tevens wat langer is dan de gewone macaroni. Fettucine kan ook, dit zijn slierten maar dan breder dan spaghetti, tagliatelli is tevens een sliertpasta, maar dan met platte brede slierten en uiteraard de welbekende spaghetti. Wellicht gaan je handen al jeuken om de beste pasta te maken en loopt het water je al in de mond! Na een keer wil je nooit meer anders, dat garanderen wij vast!

Daarom, ga op zoek naar de beste recepten en de allerbeste ingedriënten, selecteer het beste van het beste. Verras jezelf en andere op eenvoudige wijze op echte, lekkere, verse pasta zoals deze is bedoeld. Doordat alles in de machine gebeurt, heb je geen rommel achteraf.

Bruikbaarheid

Dit was kort gezegd de werkwijze van de Camry Pastamachine Deluxe. Maar er is nog veel meer te vertellen. Zoals de maten bijvoorbeeld, handig om te weten voor de aanschaf. De hoogte is 34,4 cm, de breedte is 36,4 cm, de lengte 40 cm, het gewicht is 5 kg.

De onderkant van de machine is stroef, er is geen gevaar voor schuiven als deze in werking is, met alle gevolgen van dien. De pastamachine Camry Deluxe is energiezuinig, heeft een doorkijkvenster wat het nog interessanter maakt en alle benodigde accessoires zijn bijgevoegd. Als je je afvraagt waar deze voor bestemd zijn is het antwoord: om maar liefst 7 soorten pasta te maken.  Ten slotte is de pastamachine ook nog eens gemakkelijk te reinigen, zelfs in de vaatwasmachine!.

Levering, bedenktijd en garantie

De machine wordt bezorgd, je hebt 14 dagen bedenktijd en 1 jaar garantie. Daarom, niets staat je in de weg, ook de prijs niet, om voor deze tiptop pastamachine deluxe te kiezen.

Deel op:

Andere Pasta Machines