Bama Pastamachine Figaro Nieuw Score

8.8
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Bama Pastamachine Figaro Nieuw Foto

Bama Pastamachine Figaro Nieuw

Bama Pastamachine Figaro Zwart Nieuw

Bama Pastamachine Figaro Nieuw
door op 

Pasta maken is leuk, het is vers, gezond en lekker en niet te vergeten, het brengt de sfeer van de Italiaanse keuken met zich mee. De Italiaanse keuken, wie houdt er niet van? Dankzij de Bama Pastamachine Figaro is deze voor iedereen bereikbaar en betaalbaar! Een roestvrijstalen glanzende machine, in een modern design, een echte aanwinst voor elke keuken! Wij beoordelen de Bama Pastamachine Figaro Nieuw met een 8.8 uit 10 in onze recensie in 2018.

Figaro is uiteraard en Italiaanse naam. Italië en pasta zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor wie zich afvraagt wat het nut is van het zelf maken van pasta, terwijl het in alle soorten en maten in de supermarkt te koop is, is Figaro het antwoord. Met behulp van deze mechanische machine met de Italiaanse wortels krijg je alles voor elkaar. Heerlijke stevige pasta, gezond en lekker, uitermate goed kookbaar en veel beter dan pasta uit welke winkel dan ook. Pasta, het is zo belangrijk dat deze vers is, lekker maar vooral ook voedzaam en niet te vergeten, authentiek.

Het plezier van het mengen van de ingedriënten, het kneden van het deeg (automatisch of met de hand), de heerlijke geur die het verspreid en vervolgens op mechanische wijze door de machine geperst. Geen zorgen, zonder rommel en veel gedoe. Zelf pasta maken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Door diverse recepten uit te proberen en eventueel te combineren ontdek je de diverse pastasoorten en weet je welke het beste bij je smaak past. Behalve lekker en vers is je pasta ook nogeens uniek! Zelf pasta maken hoort bij deze tijd, waarin echt koken weer in komt en het dankzij de juiste apparatuur gemakkelijk gaat.

De Figaro pastamachine van Bama is 19,5 cm breed, 20 cm lang (bijna vierkant dus) en 16 cm hoog. De hendel aan de zijkant is heeft een zwart handvat, wat het draaien gemakkelijk en comfortabel maakt. De Figaro pastamachine heeft een anti-slip bodem en een prima klem waardoor er geen slipgevaar is als deze op het aanrecht bevestigd is. Je kunt zorgeloos draaien aan de hendel en de pasta tevoorschijn zien komen. De hendel draait gemakkelijk en je hoeft niet veel kracht te zetten.

Neem vooraf de recepten goed door. Zijn bepaalde voedingsmiddelen voor jou of anderen verboden? Pas het recept dan aan, uiteraard. Met behulp van een mengbeker of andere instrumenten kun je de ingedriënten goed mengen. Met handenarbeid of een machine kan het door en door gekneed worden.

Het verdelen over de machine zal geen enkel probleem zijn. Dankzij het roestvrijstaal komen er geen metaaldeeltjes in de pasta, gegarandeerd! Bovendien is er ook geen sprake van deegverlies. De kracht van deze pastamachine Figaro is dat het persen in de allerbeste staat gebeurt zodat het in perfecte structuur uit de machine komt. Deze structuur blijft ook bewaard als de pasta wordt gekookt, geen snotterige en losse pasta, dat is in het geheel niet bevorderlijk.

Er is veel variatie aan mogelijk, dankzij de machine. Je kunt de dikte van de pasta laten variëren van 0,2 mm tot en met 3,00 mm met behulp van de daarvoor bestemde knop. Deze heeft liefst 7 standen, dit zie je nauwelijks bij andersoortige pastamachines.  De maximum breedte is 140 mm, natuurlijk voor de pastavellen. Dat is inderdaad mogelijk met deze machine.

Er zijn nog twee andere variaties mogelijk met de Figaro pastamaker. Namelijk spaghetti, de lange en dunne slierten uiteraard en de tussenvorm, tagliatelli, brede pastaslierten. Verandering van spijs doet eten!

Wees creatief met de machine en met de pasta. Niet alleen in verschillende vormen, maar pasta kan ook in diverse smaken door deze in diverse bouillons te koken. Je laat je eigengemaakte pasta toch niet zomaar in het water vallen? Met vlees-, kip- of kruidenbouillon maak je de pasta nog lekkerder en specialer.

De machine is niet vaatwasbestendig, deze kan alleen droog worden gereinigd, met behulp van een katoenen schone doek (bijvoorbeeld een theedoek) of met droog keukenpapier.

Wie de Figaro pastamachine vandaag bestelt, heeft deze morgen reeds in huis! De machine heeft een garantie van twee jaar. Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen en is gratis. Daarom zul je snel plezier hebben van deze machine die in iedereen de Italiaanse kok wakker maakt.

Je creativiteit zal jezelf en andere doen verrassen, allemaal dankzij deze eenvoudig te bedienen pastamachine. Hopelijk heeft deze ook in jouw keuken snel een plaats!

Deel op:

Andere Pasta Machines