Moa Pastamachine Score

8.4
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Moa Pastamachine Foto

Moa Pastamachine

Moa: Handige automatische pasta maker

Moa Pastamachine
door op 

Inleiding

Wie droomt van zelfgemaakte pasta, maar opziet tegen het werk wat het met zich meebrengt, denk eens aan de volautomatische pastamaker  van Moa. Wij beoordelen de Moa Pastamachine met een 8.4 uit 10 in onze recensie in 2018.

Het grote voordeel aan deze machine, de Moa, is dat deze volautomatisch is. Deze machine zorgt ervoor dat het maken van pasta voor iedereen mogelijk is, dus ook voor hen die denken van niet. De Moa bewijst tevens dat het geen ingewikkeld of langdurig karwei hoeft te zijn, het kan binnen 7 minuten! Je hoeft er dus helemaal niet tegenop te zien om zelf aan de slag te gaan om de allerlekkerste pasta die tevens gezond is, te maken met behulp van de Mao.

Ervaring met pasta maken

Hoewel je je wellicht afvraagt waarom je zelf aan de slag zou gaan met pasta, zijn er wel degelijk veel argumenten om dit inderdaad te doen. Zelf pasta maken heeft onnoemelijk veel voordelen. Het is verser, lekkerder, gezonder en kan aangepast worden aan de meest uiteenlopende diëten en zo zijn er nog veel meer zaken te noemen. Wie bijvoorbeeld glutenvrij moet eten, of alleen tarwevrij, kan hiervoor een recept volgen en zo 100% zeker zijn dat er geen verkeerde stoffen in zitten. Dit geldt echter ook voor andere zaken, zoals koemelk of andere voedingsstoffen die niet gewild of gewenst zijn.

Recepten

Er zijn vele recepten verkrijgbaar voor het deeg voor de lekkerste en gezondste pasta. Vers is altijd te verkiezen boven voorgekookt en bovendien blijven vitaminen en mineralen beter bewaard. Ontdek welk recept het beste bij jou en een eventueel dieet past. Zo kun je zorgeloos genieten van de allerlekkerste pasta. De materialen van de machine zijn verantwoord, er kunnen geen onnatuurlijke deeltjes in de pasta belanden. Echte en gezonde voeding, dat is belangrijk en dat is waar de Moa volautomatische pastamaker voor zal zorgen.

Soorten pasta

Variatie is belangrijk,behalve gevarieerde recepten zijn er ook diverse soorten pasta mogelijk, 7 soorten maar liefst!

Om te beginnen uiteraard de spaghetti, de welbekende vorm, maar ook ragetti ofwel penne, de buisvormige pasta, een heel elegante vorm. Fettucine, de bredere slierten, linguine, iets dikkere slierten dan spaghetti of tagliatelle, bredere slierten in kronkels. Genoeg om veel geweldige gerechten op tafel te zetten. De diverse opzetstukken en de draaiknop zorgen ervoor dat je je eigen gewenste pasta in de meest perfecte structuur kunt koken.

De machine zelf is wit en meet 40 cm bij 30 cm en 25 cm, weegt ruim 5kg en heeft een vermogen van 250 Watt. Daarom, er is plaats in elke keuken. Mao pastamaker is stabiel, schudt of rammelt absoluut niet tijdens het mengen, kneden en persen.

In gebruik

De werkwijze van de Mao pastamaker is eenvoudig. De juiste granen, eventueel andere stoffen zoals ei of andere benodigdheden in de juiste hoeveelheid in de machine. Vervolgens gaat deze vakkundig mengen. Als dit gedaan is wordt er gekneed (als je dit zelf doet duurt het een half uur!) en ten slotte wordt de pasta eruit geperst in de door jou gekozen vorm. De messen, schijven etc. zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, slijtage is niet aan de orde. Zo weet je zeker dat je een machine hebt die ook bij intensief gebruik lang mee zal gaan. Pasta kun je immers ook gekookt of ongekookt invriezen, zodat je altijd een voorraad bij de hand hebt.

Reinigen

Een ander praktisch punt is het reinigen. Mechanische pastamachines kunnen meestal niet met water gereinigd, soms geldt dit ook voor elektrische  machines, maar deze pastamachine kan zelfs in de vaatwasser. Daarom, nog een onnoemelijk groot voordeel. Binnen tien minuten verse pasta, klaar om gekookt te worden en na afloop kan de machine in de vaatwasser. Geen gedoe, geen sprake van onnoemelijk veel werk en geen rommel achteraf.

Conclusie

Zo staat niets je in de weg om zelf pasta te maken en te ontdekken hoe creatief je kunt zijn met behulp van de Mao pastamachine.

Verras jezelf en anderen met originaliteit op het gebied van pasta en tevens met de allerbeste, gezondste, en verse ingedrieënten. Wij wensen je alvast eet smakelijk!

Deel op:

Andere Pasta Machines