Relaxdays Pastamachine Score

8.3
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Relaxdays Pastamachine Foto

Relaxdays Pastamachine

Relaxdays Pastamachine: Eenvoudig en goedkoop zelf pasta maken

Relaxdays Pastamachine
door op 

Inleiding

Relaxdays pastamachine, wellicht komt het wat raar op je over. Maar juist deze pastamaker zorgt ervoor dat het zelf bereiden van pasta geen monnikenwerk is, integendeel. Voor iedereen wordt het maken van eigengemaakte pasta, volgens het zelfgekozen recept, eenvoudig dankzij deze machine. Wij beoordelen de Relaxdays Pastamachine met een 8.3 uit 10 in onze recensie in 2018.

Zelf pasta maken

De Italiaanse keuken spreekt tot ieders verbeelding. Sterker nog, de Italiaanse keuken brengt regelrecht een mediterrane sfeer in huis! Zelf pasta maken draagt hieraan bij. Nogmaals, het is niet moeilijk, je hoeft geen visioenen te hebben van rommelige pasta en kliederige keukens achteraf, helemaal niet zelfs! Zelf pasta maken is om vele redenen warm aan te bevelen, sterker nog, gewoon doen! Vers is altijd beter, gezonder en lekkerder.

Mechanisch

Een mechanische pastamachine, zoals de Relaxdays, heeft aan de ene kant een verstelknop, aan de andere kant een hendel om de pasta te draaien. Meer hoef je niet te doen, sterker nog, de machine doet de rest. Met de scherpe messen (wel veilig aan de binnenkant) en de beide walsen, komt het helemaal in orde. Zelfs variatie in de pasta is mogelijk!

Materiaal

De Relaxdays pastamachine is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en gaat lang mee. Allemaal goede redenen om deze aan te schaffen. 14 cm hoog, 36 cm lang en 18,5 cm breed. Dankzij het chroom heeft de machine een zilveren glans en kan deze gemakkelijk worden schoongemaakt. Ook is er weinig tot geen kans op het blijven plakken van deegresten. Vanwege dit alles is de machine ook prima te reinigen, niet met water, wel met een droge doek, keukenpapier of een borstel.

De pastamachine van Relaxdays heeft een uitstekende klemschroef die aan vrijwel elk aanrecht bevestigd kan worden. Zo ben je gevrijwaard van schuivende of glijdende pastamachines.

Soorten pasta

Met behulp van de knop kan de pasta op een dikte van 5 mm of 3 mm gesneden worden, al naar gelang de wensen. Een deegroller kan behulpzaam zijn bij het verdelen van het pastadeeg over de machine. Vervolgens het draaien, dat gaat gemakkelijk omdat het hand heel soepel en comfortabel is.

De pasta kan in drie soorten gekneed worden: in lasagnebladen, tagliatelle (dit zijn slierten, brede pastaslierten) en de welbekende spaghetti, tevens een heel populaire soort. Met variatie in vlees- en groente en niet te vergeten, de saus, kun je heel wat afwisseling op tafel brengen.

Je zult er plezier in krijgen, recepten vergelijken, uitproberen en zo tot de beste pasta te komen. Ook voor mensen met een dieet is zelf pasta maken mogelijk, er zijn genoeg alternatieven voor gluten en tarwe of andere zaken. Ook voor hen met een zoutarm dieet is zelf pasta maken een uitstekende optie.

De pasta komt in stevige structuur tevoorschijn en na het drogen kan deze gekookt worden. Er zijn tevens droogrekken voor pasta verkrijgbaar die dit proces kan versnellen. Zo kun je snel genieten van stevige, lekkere en verse pasta, van A tot Z zelf vervaardigd. Ga gauw over tot aanschaf van deze machine, als je deze een keer hebt gebruikt, wil je nooit meer anders!

Daarom, pasta maken is haalbaar voor iedereen. De bloem vermengen met de andere zaken, goed kneden, met de hand of in een machine en vervolgens de goed gestructureerde pasta tevoorschijn zien komen.

Conclusie

Verras jezelf en andere met je creativiteit, allemaal dankzij de Relaxdays Pastamachine en maak de naam in alle opzichten waar! Een betaalbare machine waarmee je goedkoop zelf pasta kan maken.

Deel op:

Andere Pasta Machines