Pastamachine Sara Score

8.5
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Pastamachine Sara Foto

Pastamachine Sara

Pastamachine Sara Recensie

Pastamachine Sara
door op 

Pasta maken is leuk en lekker, maar ook gezellig en gezond! De charme van de Italiaanse keuken haal je letterlijk en figuurlijk in huis. Het mengen van de ingedriënten, het kneden van het deeg en vervolgens het persen door de pastamachine, zorgt voor sfeer in huis. De Italiaanse keuken is geliefd bij velen  en heeft voor iedereen wat wils. Deze pasta machine is ook van Italiaanse afkomst, dus deze is goed geworteld. Wij beoordelen de Pastamachine Sara met een 8.5 uit 10 in onze recensie in 2018.

Zelf pasta maken betekent zelf de ingedriënten bepalen aan de hand van een zelfgekozen recept. Alle pasta recepten bij elkaar, dan vind je vast iets wat bij je wensen en behoeften past. Zelf pasta maken komt steeds meer in, na een keer proeven wil je zelfs geen supermarkt pasta meer! De hobbykok zit in ieder mens en met behulp van deze pasta machine kan deze tevoorschijn komen!

Met de Pasta Aid Pastamachine Sara kan werkelijk iedereen de lekkereste pasta maken, niemand hoeft te beweren dat het te moeilijk of niet haalbaar zou zijn. Deze machine maakt het allemaal mogelijk. Een machine om traditionele pasta te maken in een modern jasje.

De verchroomde machine glanst en ziet er compact uit, heeft een modern design. Het glanzende chroom laat zien dat de machine goed is afgewerkt.  Dankzij het chroom, ook op de messen en de schijven, kunnen er geen metalen deeltjes in de pasta belanden. De machine weegt krap 3kg en is ongeveer 20 cm lang, 18 cm en ongeveer 14 cm hoog. Deze kan met doek, keukenpapier of borstel gereinigd worden, geen vaaatwasmachine! Ook blijft het deeg, dankzij het chroom, niet plakken, weer een voordeel!

Er zijn vele recepten voor echte lekkere pasta beschikbaar, vol met vitaminen, mineralen en vezels. Precies zoals jij wenst en zo authentiek als het maar kan. Lekker aan de slag met mengen en kneden, zelfstandig of met behulp van een keukenmachine of een ander electrisch apparaat. De volgende stap is het verspreiden over de machine, zodat de pasta er gelijkmatig uit kan komen.

Aan de ene kant zit de hendel die gedraaid moet worden, aan de andere kant van de pastamachine Sara zit de verstelknop, waarmee je de dikte van de pasta kunt bepalen. Deze varieert van enkele tienden milimeters tot enkele milimeters. Uitproberen is een must!

Er zijn drie soorten pasta mogelijk: lasagne, tagliatelle (brede slierten) en de welbekende spaghetti. De bijgeleverde klemschroef kan op elk oppervlak van maximaal 5 cm dik vastgeschroefd worden, zodat de machine stabiel staat en niet gaat schuiven.

Het draaien kost kracht, maar is goed te doen. Bepaal zelf welke van de drie soorten je wilt maken en ga aan de slag. Vervolgens zie je de pasta tevoorschijn komen, vakkundig geperst en van uitstekende kwaliteit. Ook bij het koken blijft de pasta net zo stevig.

Ontdek je mogelijkheden en de veelzijdigheid van pasta. Nogmaals, het is de moeite waard om deze te bestellen. De Sara pastamachine wordt de volgende dag bezorgd en kan binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. De bijgeleverde handleiding is uitermate duidelijk.

De machine wordt de volgende dag reeds bezorgd! Bovendien heb je 2 jaar fabriekksgarantie. Daarom staat niets je in de weg om de allerlekkerste pasta met de allerbeste ingedriënten te maken!

Deel op:

Andere Pasta Machines