Nieuwe Roestvrij stalen pastamachine Score

7.4
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Nieuwe Roestvrij stalen pastamachine Foto

Nieuwe Roestvrij stalen pastamachine

Nieuwe roestvrij stalen pastamachine

Nieuwe Roestvrij stalen pastamachine
door op 

Is pasta maken ook iets voor jou? Jazeker, originaliteit en creativiteit wordt mogelijk gemaakt dankzij deze mooie, goede en betaalbare pastamachine. Pasta maken is geweldig leuk, lekker en niet te vergeten, gezond! Wij beoordelen de Nieuwe Roestvrij stalen pastamachine met een 7.4 uit 10 in onze recensie in 2018.

Pasta zonder (te)veel zout, zonder kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, indien gewenst zonder gluten, zonder tarwe, zonder kippenei of andere ongewenste ingedriënten. Wel met (extra) vezels, vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen, zoals pasta bedoeld is, als onderdeel van de schijf van vijf.

Vrees niet voor urenlang geknoei en getob, moeizaam gekneed en gepers van de pasta met rommelige pasta en een keuken waarin het lijkt of er een bom is ontploft. Helemaal niet, dankzij de roestvrijstalen pastamachine van Excellent Houseware. De naam van het merk is geheel op deze machine van toepassing.

De pastamachine heeft een bijzonder mooi design en zorgt het chroom voor een mooie glans. Deze machine heeft een compact formaat: 14cm breed, 19 cm hoog en 13 cm lang. Het gewicht is 2 kg, goed genoeg om stabiel te staan en tevens verplaatsbaar te zijn.

Aan de slag met pasta. Dankzij deze machine gaat het gemakkelijk en snel. Het handvat van de draaier zorgt voor tempo zonder dat je veel kracht hoeft te zetten. De machine is aan het aanrecht te bevestigen.

Lasagnebladen en spaghetti, dat zijn de twee soorten die met behulp van deze machine tevoorschijn kunnen komen. Vervolgens moeten deze drogen. Eventueel kun je hiervoor ook een speciaal rek voor aanschaffen, dat is gemakkelijk, het gaat sneller en is tevens hygiënisch.

Zelfgemaakte pasta van een zelfgekozen recept, lekker vers en betrouwbaar. Dankzij het roestvrijstaal is er geen risico voor metalen deeltjes die in de pasta terecht kunnen komen. Zonder kunstmatige toevoegingen en met waardevolle bouwstoffen, die mede dankzij de machine bespaard blijven.

Het roestvrijstaal zorgt er tevens voor dat de machine uitstekend te reinigen is, mooi blijft glanzenen bovendien dat er niet of nauwelijks deegverlies is. Er zijn machines waar veel deeg achterblijft, relatief. Daarom, nog een voordeel voor de pastamachine van Excellent Houseware.

Na het doorkneden van het deeg kan het doodgewoon door de machine en het komt eruit zoals je wenst, als lasagnebladen of als spaghettislierten. Met deze twee soorten kun je al veel variatie op tafel zetten. Zeker als je de pasta ook nog eens in (kruiden)bouillon kookt of een kleurtje van groentesap geeft, zoals oranje (wortel), groen (spinazie), of rood (bieten). Originaliteit en creativiteit is mogelijk dankzij deze pasta machine.

De machine perst in de juiste structuur, heel stevig. Ook tijdens het koken blijft deze bewaard. Er zal geen sprake zijn van rommelige en lelijke pasta, dat ziet er namelijk niet lekker uit!

De machine kost niet meer dan €30,- en wordt de volgende dag reeds thuisbezorgd. Bovendien heb je twee weken de tijd om te ruilen of te retourneren. De garantieperiode is ook vrij ruim. De machine wordt met alles geleverd, inclusief de handleiding.

Een pastamachine, leuk om te geven en om te krijgen. Dus wie op zoek is naar origineel cadeau, een pastamachine kan een leuk idee zijn. Een machine die ervoor zorgt dat iedereen lekkere, verse en gezonde pasta kan eten.

Deel op:

Andere Pasta Machines