Imperia Pastamachine Score

8.5
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Imperia Pastamachine Foto

Imperia Pastamachine

Imperia: Nieuwe pastamachine waarmee je snel en gemakkelijk zelf pasta maakt

Imperia Pastamachine
door op 

Inleiding

De Imperia pastamachine is een prachtige, overzichtelijke en praktische pastamaker in glanzend chroom, met een houten handvat om te draaien. Als je ernaar kijkt moeten je vingers al gaan jeuken en wellicht loopt het water je zelfs al in de mond. Zelf pasta maken heeft onnoemelijk veel voordelen ten opzichte van voorgekookte plastic verpakte pasta. Het is immers altijd verser, gezonder en lekkerder, dat zijn drie belangrijke punten. Ook voor hen met bepaalde voorkeuren, diëten of kwalen, je kunt zelf de ingrediënten bepalen. Wij beoordelen de Imperia Pastamachine met een 8.5 uit 10 in onze recensie in 2018.

Met de pastamachine RVS van Imperia heb je een uitstekende machine waarmee je de lekkerste en beste pasta op tafel zet. Geen urenlang gedoe, een hoop geknoei en rommelige pasta als resultaat en bovendien een keuken vol met bloem en deeg. Binnen mum van tijd heb je lekkere stevige pasta, die bovendien op veilige wijze is gemaakt.

Afwerking

De RVS pastamaker is namelijk zo afgewerkt dat er geen risico is voor de gezondheid. Dankzij de bovenlaag van chroom kunnen er geen metalen deeltjes in de pasta belanden. Zo kun je met een gerust hart met deze machine aan de slag.

Maak er een uitdaging van om voor het fijnste recept te kiezen, dat helemaal aansluit aan je smaak en behoeften. Er is meer dan genoeg voorhanden op dat gebied. Pasta is veelzijdig, de soorten zijn veelzijdig en daarom is de RVS pastamaker ook veelzijdig. Daarom, voeg deze machine toe aan het interieur van je keuken. De machine is 18,5 cm breed, 20,5 cm lang en 16 cm hoog, het gewicht is ongeveer 2,5 kg. Door het gewicht blijft de machine stevig staan, maar is deze ook verplaatsbaar, allebei is belangrijk!

Instellen dikte pasta

De knop aan de zijkant helpt je om de gewenste dikte in te stellen. Bovendien wordt de machine geleverd met twee opzetstukken, die tevens voor variatie zorgen. Pasta is er in soorten en maten, hiervoor zorgt de RVS machine eveneens.

Maken van deeg

Het deeg maken en goed doorkneden, handmatig of met behulp van een elektrische kneder is van cruciaal belang, dit bepaalt mede de kwaliteit van de pasta. De rest wordt door de machine gedaan. Deze werkt mechanisch, zonder elektriciteit en kan via de hendel met de houten greep uitstekend werken. Het resultaat is prachtige stevige pasta, vers geperst, die ook tijdens het koken geen vorm zal verliezen.

Koken

Koken kan uiteraard ook op diverse manieren. Koken in vlees- of kruidenbouillon, dit zorgt uiteraard voor een heerlijke smaaktoevoeging. Met behulp van kookvocht van de wortel, biet of spinazie kan de pasta een frisse kleur krijgen, extra leuk!

Ontdek hoe je kunt variëren met pasta, zodat iedereen met nog meer plezier eet en bovendien dankzij de versheid meer voedingsstoffen binnenkrijgt. Bedenk maar wat het effect zal zijn!

Veilig

De klemschroef zorgt ervoor dat de machine veilig en stevig op het aanrecht blijft staan. Reinigen achteraf kan niet met water, maar wel met een droge doek, bijvoorbeeld een theedoek of een stuk keukenpapier. Vervolgens is de machine weer glanzend. Dankzij de chromen bovenlaag zal er niet of nauwelijks deeg blijven plakken, geen deegverlies!

Conclusie

Daarom, genoeg redenen om tot aanschaf over te gaan voor deze pastamachine. De prijs ligt tussen de €50,- en de €75,-. De garantie is ruim en de service uitstekend. Echt iedereen kan pasta maken dankzij de RVS Imperia pastamachine!

Deel op:

Andere Pasta Machines