Philips Viva Pastamachine Score

9.5
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Philips Viva Pastamachine Foto

Philips Viva Pastamachine

Philips Viva: Een geweldige pasta en noedel maker

Philips Viva Pastamachine
door op 

Inleiding

De Viva Collection pasta- en noedelmaker van Philips is een design ontwerp, een aanwinst voor je keuken. 13,5 cm breed, 28,7 cm hoog en 35 cm lang, dat is de Viva Collection. Deze is tevens in diverse kleuren verkrijgbaar. Een compact apparaat dat op menig aanrecht een plaats kan krijgen. De kleur is zwart, waardoor het een moderne uitstraling krijgt. Er is zelfs ruimte voor de snoer en de schijven in de machine zelf. Daarom is deze heel compact op te bergen. Wij beoordelen de Philips Viva Pastamachine met een 9.5 uit 10 in onze recensie in 2018.

Gezond eten maken

Gezond genieten, de Philips Viva Collection maakt het mogelijk voor iedereen om goede pasta te maken. Laat je daarom inspireren door de mogelijkheden van deze machine en tevens door de vele diverse recepten voor pasta.

Pasta maken kan van A tot Z helemaal zelf, met behulp van de Philips Viva Collection. Voor wie nog aarzelt, pasta maken wordt geen langdurig karwei en levert ook geen rommel op, allemaal dankzij deze machine! Jawel, meer dan 18 minuten is niet nodig. Binnen zo’n korte tijd maakt de machine maximaal 450 gram pasta of noedels, met de door jou geselecteerde ingrediënten. De maatbeker die bijgeleverd wordt is hierbij behulpzaam.

Materiaal

Een van de leukste zaken aan deze machine is het doorzichtige gedeelte waardoor je de pasta als het ware naar buiten ziet komen. Zo houd je zicht op de zaak! Voor jezelf en bijvoorbeeld de kinderen is het een genot om deze machine aan het werk te zien en de pasta in de juiste vorm eruit zien te komen. Omdat er een bijzonder lange kneedbuis is, wordt het deeg inderdaad uitermate goed gekneed, dit komt de smaak uiteraard ten goede.

Dit brengt ons op het volgende punt. Pasta is er inderdaad in diverse vormen en deze machine helpt daarbij! Deze machine maakt niet alleen pasta, maar ook noedels. Daarom zijn er 4 vormstukken bijgeleverd.

Deze vormstukken zorgen voor vier verschillende soorten: noedels uiteraard, spaghetti; de welbekende dunne sliertjes, maar ook lasagnebladen; voor de ovenschotel, vervolgens nog penne ook. Penne is weer een ander soort pasta, langwerpige buisjes met schuin afgesneden uiteinden. De Viva Collection van Philips kan dit ook! Dan is er nog een soort: fettucine. Deze pasta is in slierten, net als spaghetti, maar veel breder. Zo is het op eenvoudige wijze mogelijk om volop te variëren. Verandering van spijs doet eten, daarom is deze machine bijna een must voor elk huishouden.

Soorten pasta

Pasta en noedels, wie houdt er niet van? Er zijn vele uiteenlopende soorten van en je kan ze allemaal met dit apparaat maken. In de gemiddelde supermarkt is er van alles te krijgen, pasta in soorten en maten. Daarom is het wellicht niet logisch om zelf aan de slag te gaan, toch is dit aan te bevelen!

Vers is altijd vele malen beter dan voorgekookt en pakjes en zakjes. Bovendien, voor wie allergisch is of intolerant voor bepaalde ingrediënten, voor hen is het een uitkomst. Maar sowieso, zelfgemaakte pasta is vers in tegenstelling tot pasta uit de winkel en bevat geen stoffen die je er om welke reden dan ook niet in wilt hebben. De zelfgemaakte pasta is 100% veilig. Experimenteren met recepten is al een hobby op zichzelf. Maak er een sport van om de gezondste en lekkerste recepten te maken en ontdek dat deze twee prima samen kunnen gaan.

Spaghetti maken in zo’n korte tijd met zo weinig werk, het is een uitstekend idee. Je kunt uiteraard ook grotere hoeveelheden maken en deze al dan niet gekookt invriezen. Als je dit op de juiste wijze doet blijven de smaak en de vitaminen bewaard.

Met behulp van een groentesap, zoals die van wortel, spinazie of bieten, geef je de pasta nog een kleur ook. Koken kan zoals je wilt, gewoon in water (met zout) of bijvoorbeeld in (kruiden)bouillon.

Handleiding

De machine wordt geleverd met een overzichtelijke handleiding en een receptenboekje waardoor je een echte pastamaker wordt. Ook in jou schuilt een pastamaker, die met behulp van deze machine naar boven komt.

Onderdelen

De onderdelen van de machine zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en weer te monteren. Hierdoor is het apparaat eenvoudig en goed te reinigen en het zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk op te bergen is. Er is zelfs een schoonmaakmiddel bijgeleverd, wat het allemaal heel handig maakt. Dus, pasta voorbereiden, bereiden en afwerking, alles gaat vliegensvlug en lekker simpel.

Prijs

De machine is niet duur in prijs, gelukkig ook niet te goedkoop. De prijs ligt tussen de €100,- en €150,-. De machine heeft een uitermate goede kwaliteit die werkelijk voor gezond voedsel kan zorgen, zoals u van Philips bent gewend.

Bestellen

Daarom, vandaag bestellen, morgen in  huis. Ruilen en retourneren is mogelijk, de garantie is zeer ruim. Wacht niet langer, ga voor de allerlekkerste pasta met deze prachtige pastamachine!

Deel op:

Andere Pasta Machines