Spaghetti Pastamaker Eppicotispai chitarra Score

7.7
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Spaghetti Pastamaker Eppicotispai chitarra Foto

Spaghetti Pastamaker Eppicotispai chitarra

Spaghetti Pastamaker: Eppicotispai chitarra

Spaghetti Pastamaker Eppicotispai chitarra
door op 

De titel lijkt wellicht ingewikkeld, de pastamaker is dat echter zeker niet! Wie van de echte Italiaanse pasta houdt, met alles erop en eraan, heeft aan deze een prima maker. De enige echte van Eppicotispai die spaghetti chitarra produceert! Spaghetti chitarra, echt Italiaans, hieraan is geschiedenis verbonden! Wij beoordelen de Spaghetti Pastamaker Eppicotispai chitarra met een 7.7 uit 10 in onze recensie in 2018.

Zelfs spaghetti maken is leuk, gezond en lekker vers. Het is daarom aan te bevelen, zeker omdat er zo veel verschillende recepten zijn. Het deeg is uiteraard heel belangrijk als je de spaghetti maakt. Het moet bijzonder goed zijn doorgekneed, dit kan natuurlijk met de hand, maar ook machinaal. Vervolgens is het deeg klaar om bewerkt te worden. Met de Spaghetti Chiratta van het merk Eppicotispai haal je letterlijk en figuurlijk de Italiaanse keuken in huis.

Het land Italië is beroemd vanwege vele diverse zaken. Vanwege de mooie taal, de mooie muziek (er zijn diverse Italiaanse componisten), de muziekinstrumenten zoals violen en gitaren, het mooie en diverse landschap, het klimaat, de kusten maar vooral vanwege de keuken. Italiaans eten is uitermate populair over de hele wereld en vooral ook in ons land.

Het echte verhaal van deze speciale spaghetti, die de Italiaanse keuken met zich meebrengt. Deze pastamaker is anders dan alle anderen, deze is namelijk van hout! De pastamaker stamt uit het jaar 1800. Het woord chitarra betekent ‘gitaar’, daar lijkt de samenstelling inderdaad op. Het is van hout en snaren, hoewel het feitelijk meer op een harp lijkt, met een dubbele laag snaren. Met hetzelfde deeg als alle andere pastasoorten maak je spaghetti, maar wel anders!

De Chitarra is 49 cm lang, de breedte 22 cm en de hoogte is 9 cm, deze weegt bijna 2 kg, wat deze verplaatsbaar maar ook stabiel maakt. Je kunt er prima over rollen met de deegroller, de chitarra zal niet verschuiven of omklappen.

Door het deeg over de snaren te leggen, die dicht tegen elkaar aanliggen en de deegroller, de gewone houten huis-, tuin-, en keukendeegroller er overheen met als resultaat spaghetti, maar niet in een ronde, maar in vierkante vorm. De deeglaag die erover wordt uitgelegd moet 3 mm dik zijn, niet dikker en niet dunner, zo krijg je egale spaghetti.

Echte, stevige spaghetti, dat is het resultaat, met de vierkante vorm. Echter, eerlijker, puurder en natuurlijker is niet mogelijk! Voor de prive keuken of het betere Italiaanse restaurant, deze kunnen er ook mee aan de slag. Met de Chitarra weet je zeker dat je de zuiverste en meest oorspronkelijke vorm van spaghetti maakt.

Pasta is een goede en neutrale basis, die het mogelijk maakt om met van alles en nog wat gecombineerd worden. Zelden is het zo dat iemand geen pasta lust.

De pasta uit de supermarkt, tenzij het meergranen is, kun je vergelijken met wit brood, niet het allerbeste. Door zelf aan de slag te gaan kun je de beste granen kiezen, of combineren met elkaar zodat je gegarandeerd bent van het beste en bijvoorbeeld de meeste vezels.

Ontdek hoeveel plezier je zult krijgen in het zelf produceren van de beste en lekkerste pasta met deze bijzondere pastamaker. Het neerzetten van het houten instrument, zo zou je deze bijna noemen, is al een blikvanger. Het vertegenwoordigt de kracht van de Italiaanse keuken en ook de oorspronkelijkheid ervan. De Chitarra maakt geschiedenis actueel, omdat juist in deze tijd we het voedsel zo puur mogelijk willen. De Chitarra is hierbij behulpzaam!

De Chitarra is betaalbaar, wordt de volgende werkdag bezorgd en kan binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Maar die kans is niet groot, we wensen je alvast veel eetplezier met de chitarra!

Deel op:

Andere Pasta Machines