Inno Cuisinno Pastamachine Score

8.6
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Inno Cuisinno Pastamachine Foto

Inno Cuisinno Pastamachine

Pastamachine Inno Cuisinno: heerlijk om pasta mee te maken

Inno Cuisinno Pastamachine
door op 

Inleiding

Deze pastamachine van Inno Cuisinno, het merk met de Italiaanse tongval, maakt pasta maken voor iedereen mogelijk. Wie dit ziet, ziet een perfect apparaat, dat innerlijk en uiterlijk blinkt van de mogelijkheden. Zelfs al beschouw je jezelf nog (niet) als kok! Een toegankelijke machine, qua prijs, qua gebruik en niet te vergeten, het resultaat! Als het deeg goed is, dan kan er nog maar weinig verkeerd gaan. Ontdek de mogelijkheid, het voordeel en de smakelijkheid van zelfgemaakte pasta. Wij beoordelen de Inno Cuisinno Pastamachine met een 8.6 uit 10 in onze recensie in 2018.

De merknaam van deze machine haalt feitelijk de Italiaanse keuken al in huis. Maar de machine nog meer en uiteraard de pasta het meest. Deze machine brengt letterlijk de Italiaanse keuken in je huis. Om te beginnen ziet deze er al mooi uit met het design en de prachtige glans.

Onderschat jezelf niet: ook jij kunt pasta maken. Met behulp van diverse recepten en deze machine is het ook voor jou mogelijk. Er zijn zoveel voordelen aan het eigengemaakte voedsel. Het is verser, gezonder en vaak ook lekkerder. Je kunt namelijk zelf deeg bereiden naar je eigen smaak en behoefte. Voor wie zoutarm, gluten- of tarwevrij moet eten, op moet passen met vet of andere zaken, ook voor hen is het mogelijk zelf pasta te maken! Zo weet je precies wat erin zit en of je het zelf kunt eten.

Ook voor mensen met andere voedsel allergieën is het een goed idee om zelf aan de slag te gaan. Hoe dan ook, zelf bereiden is altijd gezonder. Pasta is er niet alleen om de lekkere smaak en het feit dat dit met zoveel sauzen te combineren is, het is er ook voor belangrijke bouwstoffen.

Bruikbaarheid

De pastamachine van Inno Cuisinno staat voor veiligheid en gezondheid. De machine is mechanisch en stabiel. Met behulp van de hendel aan de zijkant kun je de het deeg door de machine doen. Dit gaat handmatig, maar de machine is absoluut stabiel genoeg op het aanrecht dat je zorgeloos kracht kunt zetten en naar hartenlust aan de hendel kunt draaien. Zo gaat het gemakkelijk en snel, beslist niet langzamer dan de gemiddelde elektrische pasta maker. Met behulp van de klem zit deze muurvast aan het aanrecht of eventueel een tafel. De machine is 17 cm breed, 10 cm hoog en 19 cm lang. Daarom is de kans groot dat ook jij een passende plaats hebt voor deze machine!

Materialen en kwaliteit pasta

De pasta wint door deze machine aan kwaliteit. Omdat deze is gefabriceerd van het beste aluminium is er geen gevaar voor allerlei losse deeltjes die in de pasta terecht kunnen komen zoals cadmium, lood etc. Bovendien blijft er met dit materiaal niet veel pasta hangen, daardoor is er weinig deegverlies, zeker ten opzichte van andere pastamachines.

Aan de zijkant van de machine bevindt zich een draaiknop, waardoor het mogelijk is de machine af te stellen op de dikte voor de pasta. Deze kan nogal verschillend zijn, van enkele millimeters tot enkele centimeters. Zo kun je creatief zijn met pasta.

Soorten pasta

Creatief zijn is ook mogelijk met de soorten pasta. Zoals de meeste pastamachines produceert deze in eerste instantie lasagnebladen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Fettuccine, bredere slierten en tagliolini, smallere slierten die nog iets dikker zijn dan spaghetti. Dit kan allemaal met het instellen van de knop voor de dikte van de pasta.

Wie nog meer variatie wil doet er goed aan bij deze machine een extra kopstuk aan te schaffen, waardoor je zelfs nog ravioli kunt maken! Zo kun je ongelofelijk originele gerechten op tafel zetten met slechts een machine!

Combineren is uiteraard belangrijk. Je kunt de pasta koken in water, eventueel met zout, maar ook met bouillon. Met kleurstoffen van bepaalde groenten zoals bieten, kun je ze nog een kleurtje geven ook, of bijvoorbeeld met spinazievocht de pasta groen maken! Originaliteit, daar gaat het om.

Prijs

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, voor een bedrag tussen de €25,- en €30,- kun je zelf aan de slag met het maken van pasta. Er is een prima handleiding bijgeleverd en bovendien twee jaar fabrieksgarantie. De bezorging is in principe de volgende werkdag al! Bestel deze pastamachine daarom met een gerust hart.

Conclusie

Haal het beste in je naar boven met de Inno Cuisinno Pastamachine en maak de lekkerste en leukste pasta. Het zal je in alle opzichten verrassen! Verras jezelf en anderen op authentieke, ambachtelijke en verse pasta, in combinatie met de allerlekkerste saus- en vleessoorten. Zo zie je dat gezond en lekker uitstekend samen kunnen gaan.

Deel op:

Andere Pasta Machines