Philips Avance Pastamachine Score

9.3
Bruikbaarheid:
★★★★★
Materiaal:
Stabiliteit:
★★★★★
Garantie:
Pasta kwaliteit:
★★★★★
Bezorging thuis:
Verbruik:
★★★★
Online kopen:
Gewicht:
★★★★★
Handleiding:
Onderhoud
★★★★
Accessoires:

Philips Avance Pastamachine Foto

Philips Avance Pastamachine

Philips Avance Recensie: Een topper onder de pastamachines

Philips Avance Pastamachine
door op 

Inleiding

De Philips Avance is niet zomaar een pastamachine, dit is dé pastamachine. Wie deze machine in gebruik neemt om pasta te maken wil nooit meer anders. Sterker nog, ook voor hen die bezwaren hebben of twijfels over het zelf maken van pasta, deze machine neemt ze in een keer weg. Sterker nog, zelfs zij die het nooit zouden overwegen om pasta te maken worden door de Philips Avance pastamachine over de streep getrokken. Wij leggen graag uit waarom! Wij beoordelen de Philips Avance Pastamachine met een 9.3 uit 10 in onze recensie in 2018.

Een compacte machine met uitermate veel mogelijkheden. De machine ziet er gestroomlijnd, geavanceerd uit en is in design gemaakt. Soms word je van sommige machines al moe als je er naar kijkt, maar dit geldt niet voor de Philips Avance pastamachine, integendeel. Deze oogt eenvoudig, maar heeft toch een keur aan mogelijkheden.

Kant en klaar versus zelfgemaakt

Zelf pasta maken lijkt misschien overbodig met het enorme aanbod van de voorgekookte en harde pasta overal in elke supermarkt. Ook in variaties, van spaghetti tot en met lasagnebladen, macaroni tot tortellinie, waarom zou je zelf nog aan de slag gaan?

Ingrediënten

Juist het kant en klare kan nadelig zijn. Vaak bevatten deze (te)veel zout en kunstmatige stoffen. Bovendien zijn deze vaak eenzijdig gemaakt, terwijl pastadeeg op de juiste wijze samengesteld enorm veel bouwstoffen kan bevatten. Bij de supermarktpasta kan het hieraan nogal eens ontbreken. Bovendien: vandaag de dag hebben veel volwassenen en kinderen allergieën en intolerantie voor gluten, bepaalde granen of andere zaken die in de pasta zitten. Daarom, zelf maken zorgt voor 100% veiligheid. Pasta van quinoa- of spelbloem of een combinatie van diverse granen, het kan allemaal. Wie gevoelig is voor eieren kan een vervanging kiezen. Of zij met koemelk allergie, die kunnen pasta maken die gegarandeerd zonder is. Want met kant en klare pasta weet je het nooit zeker.

Smaak

Last but not least: de smaak. Echt waar, je eigen verse maaksel smaakt vaak veel beter dan de absoluut niet verse supermarktpasta. Daarom, de Philips Avance pastamachine zorgt ervoor dat echt iedereen zelf aan de slag kan en genieten van gezonde, lekker en verse pasta. Vergeet vooral niet dat je juist met deze machine ook diverse soorten pasta kunt bereiden.

Functionaliteit

De Philips Avance pasta maker doet alles van A tot Z. Mengen, kneden en persen, je hoeft alleen maar te wachten!

Deze machine zorgt binnen 10 minuten (!) voor de meest perfect gestructureerde pasta. De machine is elektronisch, dus je hoeft niet zelf aan een hendel te draaien en er is ook geen sprake van ander gedoe. 300 gram pasta in zo’n korte tijd, dat is geweldig en daarom is dit te verkiezen boven de pasta uit de winkel.

Materiaal

Omdat de machine met het beste aluminium is vervaardigd, is er absoluut geen sprake van minuscule metalen deeltjes, dit is vrijwel onmogelijk gemaakt. Er is een receptenboekje bijgeleverd, ga daarom snel aan de slag met het maken van het deeg zoals jij het lekker en gezond vindt. Experimenteren is natuurlijk belangrijk en helemaal niet erg met deze machine, je zult ontdekken hoeveel plezier je krijgt in het bereiden en proberen van diverse pastarecepten.

Pasta variaties met pastastukken

Pasta in soorten en maten, alles is gewenst. Er zijn reeds vier vormen bij de machine geleverd en je kunt zoveel als je wenst erbij aanschaffen, totdat je helemaal compleet bent.

De bijgeleverde stukken zorgen voor spaghetti, penne kan ook met deze machine (de langwerpige rechte pasta buizen met schuin aflopende punten), lasagnebladen en fettuccine, tevens sliertenpasta maar veel breder dan spaghetti.

Wie andere variaties wil, zoals macaroni, ravioli en nog meer, kan deze hulpstukken erbij bestellen, dat is geen enkel probleem, ook deze sluiten naadloos aan in de machine. Wellicht is er in de toekomst nog meer mogelijk!

Garantie en bezorging

De machine is een aanschaf, maar je kunt het beter beschouwen als een investering. De garantie is ruim, de bezorging snel en bovendien zit er nog een boekje bij met maar liefst 24 recepten. Laat je inspireren door de mogelijkheden van deze pastamachine. De gebruiksaanwijzing is glashelder, echt iedereen kan met deze machine aan de slag. Zo zet iedereen in een handomdraai verse en ambachtelijke pasta op tafel, in elke gewenste vorm.

Wellicht heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag: de schoonmaak. Ook dit lichten wij toe. De schoonmaak is eenvoudig dankzij de tool, hiermee kun je de schijven prima reinigen. De schijven kunnen, in tegenstelling tot mechanische pastamakers, ook nog eens in de vaatwasser. Zo ben je van hygiëne verzekerd.

Conclusie

Meer hoeft een pastamachine niet te hebben. Toegankelijk, gebruiksvriendelijk en met creativiteit, meer is niet nodig! Ga daarom snel zelf aan de slag en verras iedereen met verrukkelijke pasta in diverse vormen met de Philips Avance.

Deel op:

Andere Pasta Machines